Sunt o persoană ambiţioasă, echilibrată şi dedicată muncii mele. Experienţa de 10 de ani ca profesor de pian (instrument care implică o atenție distributivă și o gândire complexă) fac dovada acestui lucru. Parcursul meu profesional constă în studii superioare şi de specialitate, concretizate în diverse forme de-a lungul timpului. După absolvirea studiilor de licență în cadrul Uiversității Naționale de Muzică din București, Facultatea de Compoziție, Muzicologie și Pedagogie muzicală, secția Pedagogie muzicală, apoi studiile de masterat în cadrul aceleiași universități, secția Muzicologie, mi-am aprofundat şi dezvoltat cunoştinţele şi abilităţile în domeniul educaţiei urmând un al doilea master la Facultatea de  Științe ale Educației, Specializarea Management Educațional.

În urma unui studiu aprofundat prin lucrul efectiv cu copiii, cât și printr-o cercetare amănunțită în domeniu, în anul 2013 am editat METODA DE PIAN “Clape, Sunete, Culori”, o metodă modernă de lucru, pe care am elaborat-o într-o maniera atractivă, frumos ilustrata și bogată în informații, dar și în repertoriu. Am ales această abordare tocmai pentru le transforma celor mici, cursul de pian, într-o activitate distractivă și productivă. Acestă lucrare se poate găsi atât în librării, cât și în mediul online și este de un real folos atât profesorilor de pian, cât și elevilor.

Sunt Președinte și Fondator al FUNDAȚIEI ART ALEGRIA și fac parte din echipa AFTER SCHOOL ART ALEGRIA, ocupând postul de profesor de pian şi director. Apreciez  munca în echipă și de aceea sunt deschisă la dialog, am spirit organizatoric și imaginaţie pe care le pun în practică mereu în proiectele noastre.

Sunt o persoană optimistă, veselă, deschisă şi comunicativă.  Îmi fac meseria cu pasiune şi reușesc să-mi ating de cele mai multe ori cu succes obiectivele. Dorința cu care îmi incep ziua, de când intru pe poarta ART ALEGRIA este să reușesc să vin mereu în întâmpinarea problemelor copiilor, iar privirile lor încrezătoare mă încurajează și mă fac să cred că reușesc. În fiecare zi, cei mici îmi dau forța de a lupta pentru ei, prin sincera îmbrățișare pe care mi-o oferă sărind pe mine când intru pe ușă. Aceast ritual pe care cei mici mi-l oferă cu tot suflețelul lor curat este oaza mea de curaj și energie.

Îmi place să merg în tabere cu elevii și să îi văd fericiți în căutare de comori sau în activități cercetășești prin natură, să plantez cu ei lalele în ghivece și să le oferim mămicilor surprize de 8 Martie, să facem experimente distractive, să le ascult povestirile din cărțile citite la clubul de lectură, să modelăm brăduți și oameni de zăpada-chiar globulețe de Crăciun, să primesc felicitări făcute de ei de ziua mea, să facem brioșe și salate la atelierele de gătit de la școala de vară, să mergem în mall la film și să mâncăm floricele, să sărim cu toții în piscină îmbrăcați, să vină să îmi arate diplome de la concursuri și să le verific carnetele de note la final de semestru… Mă bucur că am ales acest domeniu, atât de bogat în satisfacții sufletești.

Am o gândire matură, dorinţă de autodepăşire, abilităţi în relaţiile cu copiii, o bună capacitate de relaţionare interumană. Sunt implicată în procesul de formare personală precum şi în cea de formare şi evaluare a celor din colectivul din care fac parte și pe care îl îndrăgesc.