Prin utilizarea site-ului www.art-alegria.ro, va confirmati acordul de a respecta Termenii si Conditiile prezentate. Administratorul site-ului www.art-alegria.ro isi rezerva dreptul de a modifica acesti termeni si conditii fara anuntarea in prealabil a utilizatorilor site-ului.

1. Informatii generale

Site-ul www.art-alegria.ro este administrat de Gradinita Art’Alegria.

Utilizatorul este persoana fizica sau juridica care viziteaza site-ul www.art-alegria.ro

2. Acceptarea termenilor si conditiilor

Prin vizitarea site-ul www.art-alegria.ro, Utilizatorul își exprimă acceptarea Termeniilor și Condiților.

3. Scopul site-ului

Prin site-ul www.art-alegria.roGradinita Art’Alegria pune la dispozițiea Utilizatorilor informațiile în scop informativ general și nu garanteaza exactitatea lor, deși se va încerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informațiile să fie exacte.

4. Contractarea serviciilor prezentate pe site

Utilizatorul care dorește să contracteze unul dintre serviciile prezentate în site este rugat să contacteze Gradinita Art’Alegria prin unul din mijloacele prezentate în pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilității serviciului cât și asupra condițiilor contractuale, tarifelor actuale și informatiilor necesare.

4. Drepturile de autor

Toate informaţiile și imaginile prezentate pe site-ul www.art-alegria.ro sunt proprietatea Gradinitei Art’Alegria, care îşi rezervă dreptul de a modifica conţinutul şi/sau structura site-ului în orice moment şi fară nici o informare prealabilă.

Întregul conţinut al site-ului www.art-alegria.ro este protejat prin Legea drepturilor de autor. Este interzisă copierea, modificarea, redistribuirea,  publicarea, comercializarea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conţinutului site-ului www.art-alegria.ro în orice scop fară confirmarea scrisă din partea Gradinitei Art’Alegria.

5. Confidențialitatea informațiilor

Când prin intermediul site-ului www.art-alegria.ro sunt solicitate informații Utilizatorului (de exemplu prin formularul de contact), acestea sunt tratate în mod confidențial, conform Politicii de Confidențialitate și vor fi utilizate doar pentru a putea raspunde solicitarilor Utilizatorilor trimise prin formularul de contact.

Această pagină de internet folosește fișiere de tip cookie. Pentru mai multe informații cu privire la modul în care se folosesc aceste fișiere, vă rugăm să accesați următorul link: https://www.art-alegria.ro/politica-cookies/.

Ultima actualizare: 25 iunie 2020